Teslandban számos, az országban egyedülálló szolgáltatással és Tesla kiegészítő vásárlási lehetőséggel várnak Titeket szakembereink.
Kínálatunkban elérhetőek fóliázás autókozmetikai szolgáltatásaink, továbbá rövid határidővel vállalunk motoros csomagtér ajtó, lábszenzoros csomagtartó nyitás, soft close, motoros ajtókilincs, és Ambient light beszerelést is.

Szénszálas szűrő
Szénszálas szűrő
nettó 19 900 Ft 
nettó 17 900 Ft
10

Szénszálas szűrő

Korábban a HEPA szűrős légtisztítókat laboratóriumokban, vagy egészségügyi intézményekben használták, de mivel a folyamatos kutatások azt mutatják, hogy a rossz beltéri levegőminőség egészségügyi kockázatot jelent, ezek a készülékek teret nyerhetnek az autókban is.

Elzáródás: A HEPA szűrőn áthaladó légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak és ott megrekednek a becsapódás után. Ezek a részecskék elég nagyok ahhoz, hogy a légáramlás ezután nem mozdítja el azokat a rostokról.
Feltartóztatás: A közepes méretű részecskék rostról rostra haladnak a légáramlattal együtt, azonban a tehetetlenségükből adódóan enyhén irányt változtatnak. Ekkor a szűrő rostjai feltartóztatják ezeket a részecskéket.
Diffúzió: A kisebb részecskék egymásnak ütköznek, ettől még kiszámíthatatlanabb a mozgásuk, nagyon kicsi az esélye annak, hogy úgy haladjanak el a rostok mellet, hogy nem ütköznek nekik. Ez tehát azt jelenti, hogy nem feltétlenül a legkisebb részecskéket a legnehezebb szűrni.
Egy (True) HEPA szűrőben ennek a három módszernek a hatása ötvöződik, így eltávolítja a szennyeződések 99,97%-át, beleértve a port, allergéneket és a kórokozókat. A létesítmények vezetői könnyebben ki tudják választani a megfelelő légtisztító berendezést és meg tudják szűntetni a levegőminőséggel kapcsolatos problémákat, ha ismerik a HEPA szűrés lényegét.

 
Elektrosztatikus szűrővel és speciális méhsejt kialakítással
nettó 19 900 Ft 
nettó 17 900 Ft
Kezdete: 2023.01.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 2 540 Ft
Részletek
Friss, tiszta levegő az utastérben.
A keret kiváló minőségű ABS műanyagból készült, nedves környezetben sem deformálódik.
3 x tartósabb, mint a papír alapanyagú szűrők.
Az ár a cserét tartalmazza!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!