Ha szereted a kedvezményeket, töltsd le mobilalkalmazásunkat az App Store vagy Google Play áruházból.
Szénszálas szűrő
Szénszálas szűrő
nettó 19 900 Ft 
nettó 17 900 Ft

Szénszálas szűrő

Korábban a HEPA szűrős légtisztítókat laboratóriumokban, vagy egészségügyi intézményekben használták, de mivel a folyamatos kutatások azt mutatják, hogy a rossz beltéri levegőminőség egészségügyi kockázatot jelent, ezek a készülékek teret nyerhetnek az autókban is.

Elzáródás: A HEPA szűrőn áthaladó légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak és ott megrekednek a becsapódás után. Ezek a részecskék elég nagyok ahhoz, hogy a légáramlás ezután nem mozdítja el azokat a rostokról.
Feltartóztatás: A közepes méretű részecskék rostról rostra haladnak a légáramlattal együtt, azonban a tehetetlenségükből adódóan enyhén irányt változtatnak. Ekkor a szűrő rostjai feltartóztatják ezeket a részecskéket.
Diffúzió: A kisebb részecskék egymásnak ütköznek, ettől még kiszámíthatatlanabb a mozgásuk, nagyon kicsi az esélye annak, hogy úgy haladjanak el a rostok mellet, hogy nem ütköznek nekik. Ez tehát azt jelenti, hogy nem feltétlenül a legkisebb részecskéket a legnehezebb szűrni.
Egy (True) HEPA szűrőben ennek a három módszernek a hatása ötvöződik, így eltávolítja a szennyeződések 99,97%-át, beleértve a port, allergéneket és a kórokozókat. A létesítmények vezetői könnyebben ki tudják választani a megfelelő légtisztító berendezést és meg tudják szűntetni a levegőminőséggel kapcsolatos problémákat, ha ismerik a HEPA szűrés lényegét.

 
Elektrosztatikus szűrővel és speciális méhsejt kialakítással
10
nettó 19 900 Ft 
nettó 17 900 Ft
Kezdete: 2023.10.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 2 540 Ft
Részletek
Friss, tiszta levegő az utastérben.
A keret kiváló minőségű ABS műanyagból készült, nedves környezetben sem deformálódik.
3 x tartósabb, mint a papír alapanyagú szűrők.
Az ár a cserét tartalmazza!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!