Teslandban számos, az országban egyedülálló szolgáltatással és Tesla kiegészítő vásárlási lehetőséggel várnak Titeket szakembereink.
Kínálatunkban elérhetőek fóliázás autókozmetikai szolgáltatásaink, továbbá rövid határidővel vállalunk motoros csomagtér ajtó, lábszenzoros csomagtartó nyitás, soft close, motoros ajtókilincs, és Ambient light beszerelést is.

Model 3/Y PPF NANO 2.0
Model 3/Y PPF NANO 2.0
nettó 350 000 Ft

Model 3/Y PPF NANO 2.0

Az autók fényezése rendkívül sérülékeny, minden rövid, rendeltetésszerű használat közben apró sérülések keletkeznek rajta.
Nem csak az autópálya használat és nagyobb kőfelverődések sértik meg az eleinte makulátlan felületet, hanem az utakon lévő kisebb törmelékek is apróbb sérüléseket okozva teszik egyenetlenné a felületet.
Ezeket már csak fényezéssel lehet orvosolni, ami által megszűnik annak gyári állapota.
Célunk ezek megelőzése egy szinte láthatatlan plusz védőréteg telepítésével.
A szinte láthatatlan, 150 mikron vastag hőkezelt poliuretán alapú fólia legfőbb feladata megvédeni autója fényezését, többek között kőfelverődésektől, kisebb parkolási sérülésektől, vandalizmustól (mint például kulccsal való meghúzás, graffiti).
Clear coat bevonattal ellátott felső réteg tökéletes felületi fényt és könnyebb tisztíthatóságot eredményez.
Az új generációs fólia öngyógyuló képességgel rendelkezik, kisebb karcokat, mint például mosási karcok, már szobahőmérsékleten is szinte azonnal kidobja magából.
nettó 350 000 Ft
Részletek
VÉDELEM
Rugalmas anyagának köszönhetően a fólia védelmet nyújt kőfelverődések és fizikai behatások ellen.
ÖNGYÓGYULÁS
Előző generációs fóliákhoz képest a Skyfol PPF Nano 2.0 -nak már nincs szüksége magas hőre, hogy a karcok eltűnjenek felületéről.
FÉNY
Clear Coat bevonattal ellátott felső réteg hosszan tartó, kiváló fényt biztosít autójának.
TARTÓSSÁG
UV ellenálló és sárgulásmentes anyagösszetételének köszönhetően a várható élettartam akár 10 év is lehet.
GARANCIA
Az elvégzett munkára 5 év garanciát vállalunk, mely vonatkozik sárgulásmentességre, hólyagosodásra és felületi leválásokra.
SZINTE LÁTHATATLAN
Víztiszta megjelenésének hála a felületen teljesen láthatatlan.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!